Kalite Anlayışımız

ÖĞÜTME BÖLÜMÜ

Un fabrikamızda, ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen en kaliteli ve seçme buğdaylar; laboratuvarlarımızda Gluten, İndeks, Hektolitre, Sedimantasyon, Nem Tahlilleri yapılıp, sınıflandırılarak ayrı ayrı ürünler olarak depolanır. Sınıflandırılan buğday öğütüldükten sonra tekrar FARİNOGRAPH-ESXTENSOGRAPH Sistemi ile kontrol edilerek, ürün kalitesi standart hale getirilir. Üretimde kullanılan her bir buğday tanesi, bilimsel bir anlayışıyla, laboratuvar ortamında tetkik edilerek seçilen buğday, el değmeden öğütme işleminden geçirilmektedir. Diğer tüm işlemlerde olduğu gibi öğütme işleminde de çıtayı yükseltip, ürün verimliliğini ve kalitesini garanti altına almak için, bütün evrelerde bilgisayar ve otokontrol sistemi ile ürün kusursuzluğu garanti altına alınmaktadır.

LABORATUVARLAR

Alanında uzman gıda mühendisleri ve gıda teknikerler tarafından, buğday tarımındaki son gelişmeleri göz önünde bulundurup, laboratuvar ortamında buğdayın kalitesini etkileyen tüm iç ve dış etkenlerin tetkiki yapılmaktadır. İleri teknolojiye sahip cihazlarla buğdayın kalitesi, tüm fiziksel ve kimyasal özellikleri hiçbir ayrıntı göz ardı edilmeden incelenmektedir.

ÜRÜNLER

Un ve ara ürünler sürekli kontrol altında ve tamamen hijyenik koşullarda el değmeden gerçekleşir.